Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dam-VM: inbördes möten inför Sveriges åttondel mot Kanada imorgon (24 juni)

Statistikbloggen

Inför mötet med USA för några dagar sedan kunde ni läsare av denna blogg studera en genomgång av de just då tre möjliga lagen i en åttondel för svensk del med bland annat inbördes möten. Nu när det står klart att det är Kanada som Sverige ska möta är det passande med en repris av inbördes möten med det slutgiltiga motståndet.

Åttondelen på måndag kväll blir det 23:e mötet mellan länderna. De tio första mötena är en väldigt trevlig läsning för svensk del. Men därefter har det mer eller mindre varit så att länderna vinner varannan match. Se tabellen nedan:

 

20190624-sverige-kanada-h2h-allt-dam

Det är TV4 och TV4 HD samt C More Fotboll som kommer att sända matchen. Arenan är Zlatan Ibrahimovics gamla hemmaborg från den fyra säsonger långa PSG-tiden (“Park de Pränz”). Avsparkstiden är 21:00 och försnacket i TV börjar i god tid innan.

***

Om, alltså o–m, Sverige vinner mot Kanada väntar kvartsfinal i Rennes nu på lördag den 29:e juni  med kickoff 18:30 och det är redan klart att det är Tyskland som är motståndet efter segern mot Nigeria.

Annons

Uppdatering 2019-06-24 09.36: senaste mötet mellan Sverige och Kanada från årets Algarve Cup saknades tidigare i tabellen. Nu är tabellen komplett!

Publicerad 2019-06-23 14:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto