POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Efter Zlatans 2 nya mål inatt: nytt diagram för ligamål per säsong

Efter två ligamatcher i rad för Zlatans del där han inte gjort mål lossnade det inatt som lokal tid var kvällskvisten på USA:s nationaldag (4:e juli). Han petade in 2 bollar och Galaxy vann med 2–0.

De två målen var nummer 12 och 13 för MLS-säsongen 2019, alternativt de två första målen för den “matematiska säsongen 2019–20”. Ytterligare ett alternativt sätt att räkna målen: det var ligamål nummer 34 och 35 iförd Galaxy-tröjan i den 42:a matchen (39 starter och 3 inhopp).

Så här har Zlatans samtliga ligamål fördelats över säsongerna efter flytten från Malmö FF, samt med inforuta för summering när MFF-målen bakas in:

20190705-zlatan-league-goals-season-by-season-and-totals

***

Nästa ligamatch för Zlatan blir ett svenskmöte som heter duga! De två ex-MFF-spelarna Zlatan mot “Mange” Eriksson då det handlar om Galaxy mot San Jose Earthquakes. För den som antingen kör en rejäl uppesittarkväll fredag den 12:e juli eller för den som grejar en “bagarväckning” lördag 13:e juli finns det möjlighet att kolla matchen live – tjänsten tvmatchen ger svar på vad som behöver zappas in.

Publicerad 2019-07-05 kl 21:26
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå