Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter Zlatans 2 nya mål inatt: nytt diagram för ligamål per säsong

Statistikbloggen

Efter två ligamatcher i rad för Zlatans del där han inte gjort mål lossnade det inatt som lokal tid var kvällskvisten på USA:s nationaldag (4:e juli). Han petade in 2 bollar och Galaxy vann med 2–0.

De två målen var nummer 12 och 13 för MLS-säsongen 2019, alternativt de två första målen för den “matematiska säsongen 2019–20”. Ytterligare ett alternativt sätt att räkna målen: det var ligamål nummer 34 och 35 iförd Galaxy-tröjan i den 42:a matchen (39 starter och 3 inhopp).

Så här har Zlatans samtliga ligamål fördelats över säsongerna efter flytten från Malmö FF, samt med inforuta för summering när MFF-målen bakas in:

20190705-zlatan-league-goals-season-by-season-and-totals

***

Nästa ligamatch för Zlatan blir ett svenskmöte som heter duga! De två ex-MFF-spelarna Zlatan mot “Mange” Eriksson då det handlar om Galaxy mot San Jose Earthquakes. För den som antingen kör en rejäl uppesittarkväll fredag den 12:e juli eller för den som grejar en “bagarväckning” lördag 13:e juli finns det möjlighet att kolla matchen live – tjänsten tvmatchen ger svar på vad som behöver zappas in.

Annons
Publicerad 2019-07-05 21:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto