POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Efter CR7:s ligahattrick i helgen - ny koll på utvecklingen för stjärnorna

Inför helgen stod både Messi och Ronaldo på 35 hattricks i ligaspelet. Men då passade Ronaldo på att göra sitt första hattrick på nästan 2 år och har nu gjort hela 36 stycken. Därmed läge för en ny koll på hur många hattricks som stjärnanfallarna har gjort totalt i ligaspelet.

Det var den 7:e december som Messi klev upp från 34 till 35 hattricks i ligaspelet efter de 3 målen hemma mot Mallorca. Sedan dess har både Messi och Ronaldo stått på 35 hattrick var. Men Ronaldo klev upp från 35 till 36 hattrick efter de tre målen mot Cagliari (med svenska landslagsmålvakten Robin Olsen i målet) i måndags kväll. 35–35 höll alltså i knappt en månad.

Ronaldos hattrick i måndags kväll var det första i ligan för nya klubben Juventus. Senast Ronaldo gjorde hattrick i ligan var den 18:e mars 2018, då som Real Madrid-spelare hemma mot Girona där han gjorde hela 4 mål och 1 assist i 6–3-segern.

Så här ser det ut just nu de stora anfallarna:

20200108-hattrick-kollen

Zlatan Ibrahimovic är delad fyra i denna sammanställning. Edinson Cavani och Sergio Agüero står också på 12 stycken.

***

Beträffande Zlatan Ibrahimovic – så här fördelar sig hans hattricks i ligaspelet per klubb:

Ajax – 0 st
Juventus – 1 st
Inter – 0 st
Barca – 0 st
Milan – 1 st (första sejouren)
Paris SG – 7 st
Man United – 0 st
LA Galaxy – 3 st
Milan – 0 st (andra sejouren, våren 2020)

Publicerad 2020-01-08 kl 23:57
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå