Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Finlands transferfönster stängde igår: ny titt på deadline-datumen

Statistikbloggen

Igår söndag var det sista dagen som Finlands sommarfönster hade öppet. Därför är det aktuellt igen att kasta ett öga på listan över alla deadline-datum för de intressanta ligorna.

Så här ser läget ut just nu:

Noterbart är att detta gäller ligorna för herrfotboll och inte för damerna. I vissa länder är det olika datum för öppning och stängning av fönster beroende på om det handlar om damfotboll eller herrfotboll. Så här såg sommarfönstret ut denna gång i Sverige för damer respektive herrar…

Damer: 15:e juli – 11:e augusti 2020
Herrar: 29:e juli – 25:e augusti 2020

Ett land där samma datum gäller för både damer och herrar beträffande sommarfönstret detta “Corona-år” är bland annat Tyskland: 15:e juli – 5:e oktober.

Avslutningsvis kan det vara värt att veta att det även finns ett tredje fönster i respektive fotbollsnation: amatörfönstret. Detta fönster gäller för både amatördamer och amatörherrar.

Annons

***

Den stora deadline-dagen för herrarna är, som alla kan se i tabellen ovan, måndagen den 5:e oktober. Det är mindre än en månad kvar till detta datum.

Publicerad 2020-09-07 18:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto