Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

MFF:s ledning efter 22 omgångar - ny version!

Statistikbloggen

Idag den 3:e oktober spelade Häcken sin 22:a allsvenska match för säsongen vilket innebär att det nu står klart hur stor Malmö FF:s serieledning är. Därmed läge för en ny titt på statistiken för samtliga serieledare efter 22 omgångar åren 2008–2020.

Vi visste att Malmö FF:s serieledning skulle vara 6–8 poäng beroende på resultatet för Häcken–Falkenberg idag och det blev till slut seger (3–0), Häcken ökade på sin poängskörd från 35 till 38, och därmed kan denna tabell redovisas:

Detta ändrar inte på Malmö FF:s gulchanser nämnvärt, men nu har vi alla fall en definitiv siffra för serieledningen. Det ser onekligen ljust ut för Malmö FF!

***

(Hade Häcken förlorat hade MFF:s serieledning varit 8 poäng till IFK Norrköping på 36 poäng. Ett Häcken-kryss hade också inneburit 8 poängs serieledning för MFF. Men nu klev Häcken upp från 35 till 38 poäng och det innebär 6 poängs serieledning för MFF.)

Annons
Publicerad 2020-10-03 19:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto