Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan Ibrahimovics målfacit första 3 spelade ligamatcherna varje säsong

Statistikbloggen

Många av oss har säkert redan snappat upp faktumet att Zlatan Ibrahimovic har inlett den pågående säsongen av Serie A med imponerande 6 mål på 3 spelade matcher. Frågan som förmodligen många ställer sig är: hur står sig detta facit mot hans tidigare säsonger?

Så här har Zlatan Ibrahimovic levererat från och med Allsvenskan 2001:

Notera att statistiken avser de tre första – spelade – matcherna och inte de tre första omgångarna. Genomsnittet är 2,09 gjorda mål i de tre första omgångarna, och då räknas 2017–18 med United in då Zlatan gjorde comeback efter knäskadan den 20:e april 2017.

Av Zlatans 6 gjorda mål hittills denna säsong har 2 stycken gjorts som 38-åring och 4 stycken som 39-åring. De 6 målen fördelar sig över 2 mål per match mot Bologna (hemma), Inter (bortaderby) och Roma (hemma). Alla mål än så länge i Milano.

Nästa ligamatch för Zlatan och hans Milan är borta mot Udinese på söndag (1:a november) – därmed chans för Zlatan att stänka in det första riktiga bortamålet denna säsong, eftersom bortaderbyt var på den arena som Milan och Inter delar (San Siro).

ANNONS
Publicerad 2020-10-29 15:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto