Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Zlatan Ibrahimovics målfacit första 3 spelade ligamatcherna varje säsong

3v

Många av oss har säkert redan snappat upp faktumet att Zlatan Ibrahimovic har inlett den pågående säsongen av Serie A med imponerande 6 mål på 3 spelade matcher. Frågan som förmodligen många ställer sig är: hur står sig detta facit mot hans tidigare säsonger?

Så här har Zlatan Ibrahimovic levererat från och med Allsvenskan 2001:

Notera att statistiken avser de tre första – spelade – matcherna och inte de tre första omgångarna. Genomsnittet är 2,09 gjorda mål i de tre första omgångarna, och då räknas 2017–18 med United in då Zlatan gjorde comeback efter knäskadan den 20:e april 2017.

Av Zlatans 6 gjorda mål hittills denna säsong har 2 stycken gjorts som 38-åring och 4 stycken som 39-åring. De 6 målen fördelar sig över 2 mål per match mot Bologna (hemma), Inter (bortaderby) och Roma (hemma). Alla mål än så länge i Milano.

Nästa ligamatch för Zlatan och hans Milan är borta mot Udinese på söndag (1:a november) – därmed chans för Zlatan att stänka in det första riktiga bortamålet denna säsong, eftersom bortaderbyt var på den arena som Milan och Inter delar (San Siro).

ANNONS
Publicerad 2020-10-29 kl 15:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto