Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Storklubbarnas titeljakt efter veckans cupmatcher

11v

Zlatans Milan slogs retsamt ut av Inter medan Kulans Juventus tog sig vidare i den italienska cupen denna vecka. Även Barcelona har tagit sig vidare i den spanska cupen. Därmed dags för en ny koll på läget för antal titlar och kvarvarande titelchanser för storklubbarna i Europa.

ANNONS

Så här ser läget ut nu:

Kulan i inledningen av detta blogginlägg är Dejan Kulusevski (fyller 21 år den 25:e april). Hans Juventus kommer nu att ställas mot Inter i ett dubbelmöte i semifinalen med speldatum 3:e och 10:e februari.

Kulusevski har redan vunnit en titel: supercupen för 8 dagar sedan där han bildade anfallspar med Cristiano Ronaldo och besegrade Napoli. Återstår att se hur många titlar “Kulan” kommer vinna med Juventus denna säsong. Om han vinner Champions League blir han den första svensken att vinna sedan Henrik Larsson vann med Barcelona säsongen 2005–06.

Publicerad 2021-01-28 kl 14:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto