Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

TV: Lindelöf om kritiken: "En morot att jobba hårdare"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Victor Nilsson Lindelöf har fått en tuff inledning i Manchester United.
Och i England har kritiken varit hård.
- Det är ingenting som stör mig. Det är en morot att jobba hårdare och visa dem att man kan prestera på en väldigt hög nivå, säger Lindelöf.

Victor Nilsson Lindelöf blev Manchester Uniteds dyraste försvarsvärvning någonsin när han togs in från Benfica i somras. Men inledningen i storklubben har blivit tuff för svensken. I Uniteds förlust mot Chelsea i helgen var Lindelöf utanför truppen - precis som helgen innan mot Tottenham.

Kritiken mot backen har varit hård i England, allra främst efter 2-1-förlusten mot Huddersfield där Lindelöf stod för två misstag.

- Man kommer alltid att få kritik oavsett vad, när man är på den här nivån så får man alltid kritik. Det är ingenting som stör mig. Det är en morot att jobba hårdare och visa dem att man kan prestera på en väldigt hög nivå och det vet jag att jag kan göra. Sedan jobbar jag hårt varje dag och det kommer, säger Lindelöf.

Är kritiken annorlunda i England jämfört med Sverige, känner du någon skillnad eller lyssnar du inte på den?
- Det är ingenting som jag lägger någon energi på. Jag är en väldigt trygg människa, jag vet vad jag är för slags person och så. Det är ingenting som stör mig, det är klart att det är en mycket större liga och mer fokus på den ligan så det faller sig naturligt men det är inget som jag lägger någon energi på.

Publicerad 2017-11-06 kl 19:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons