Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Italiensk media: Zlatan förlänger med Milan - trots operationen

Serie A

Zlatan Ibrahimovic, 40, har genomfört en knäoperation.
Trots det kommer svensken förlänga sitt kontrakt med Milan till juni 2023, rapporterar flera italienska medier.

3:07
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Se en intervju med Zlatan Ibrahimovic i spelaren ovan.

På onsdagen genomförde Zlatan Ibrahimovic en planerad operation av sitt vänstra knä i Lyon, Frankrike. Milan har bekräftat att utfallet av operationen blev lyckat och forwarden nu väntas bli borta i sju till åtta månader.

I går, tisdag, rapporterade italiensk media om att Ibrahimovic bestämt sig för att spela vidare förutsatt att en kommande läkarundersökning visar att han inte behöver genomgå en operation. Nu har svensken alltså tvingats till operation, men nu kommer uppgifter som gör gällande att 40-åringen väljer att spela vidare ändå.

Enligt Calciomercato-journalisten Daniele Longo, som följer Milan på nära håll, har Ibrahimovic inte ändrat uppfattning kring sin framtid trots operationen: han vill fortsätta spela. Italienske transferjournalisten Nicolo Schira har samma uppgifter och hävdar att Ibrahimovic och Milan redan är överens om att förlänga kontraktet över säsongen 2022/2023.

Annons

Schira skriver vidare att svensken har gått med på att sänka sin lön till 2,5 miljoner euro, motsvarande omkring 26 miljoner kronor, per säsong. Zlatan tidigare ska ha varit omkring sju miljoner euro (knappt 74 miljoner kronor). Även sajten MilanNews rapporterar om samma lön och kontraktslängd.

Totalt gjorde Zlatan Ibrahimovic åtta mål samt tre assist på 27 matcher i Milan-tröjan den gångna säsongen.

Publicerad 2022-05-25 kl 16:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto