Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Holländsk media: "Ni ser bättre ut utan Zlatan"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkter från Sveriges match i sportsändningen ovan.

Flera holländska reportrar var på plats när Sverige krossade Luxemburg.
Efteråt fick de svenska spelarna frågor hur de kan vara bättre utan Zlatan Ibrahimovic.
- Vi spelar lite annorlunda, säger Marcus Berg.

Sverige besegrade Luxemburg med 8-0 och har skaffat sig ett bra läge inför den sista gruppspelsmatchen som spelas mot Holland i Amsterdam. På lördagens match på Friends Arena var flera holländska reportrar på plats.

Alla var imponerade och var inne på samma sak: ”Ni ser bättre ut utan Zlatan”, som en journalist från Voetbal International sa till Marcus Berg.

- Vi spelar lite annorlunda. Vi behöver fokusera mer på defensiven nu. Vi har elva spelare på planen och sedan alla utanför och alla vet vad vi ska göra i alla situationer. Vi har en bra disciplin, sa Berg.

Även Ola Toivonen fick frågor av de holländska reportrarna om landslaget utan Zlatan Ibrahimovic.

När Zlatan slutade undrade alla vad som skulle hända med ert landslag, men om man tittar på den här matchen och faktiskt alla matcherna i det här kvalet så är det väldigt imponerande hur ni har byggt ett nytt lag – hur ser du på det?

- Ja exakt. Vi tappade tre väldigt bra spelare i Andreas Isaksson, Kim Källström och Zlatan Ibrahimovic och sedan kom flera unga spelare upp. Jag blev en av de äldre. Den nya förbundskaptenen och hans assisterande har skapat en väldigt bra känsla i gruppen. Vi är väldigt bra just ju och har en bra känsla i gruppen, sa Toivonen.

Ni ser ut som ett lag nu?
- Ja men vi är ett lag. I Bulgarien var vi kanske 70 procent av det men nu är vi tillbaka igen. Alla kämpar för varandra. Vi vet att om vi ska nå bra resultat i den här gruppen så måste alla göra 100 procent tillsammans. Vi är ett starkt lag med spelare som är mentalt starka.

Publicerad 2017-10-08 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons