Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Islands hyllning till Seger: "En av världens bästa mittfältare"

Sverige (dam)

GÖTEBORG. Sverige är klart för EM.
Då hyllar Island Caroline Seger.
- Hon är en av världens bästa mittfältare, säger Glodis Viggosdottir.

9:11
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se målen i Sporten i spelaren ovan.

Glodis Viggosdottir var rejält besviken efter 0-2-förlusten mot Sverige. Men den isländska försvararen tyckte ändå att Sverige förtjänade att vinna, och hon pekade ut en stor anledning till varför det gick som det gick, och det var att Caroline Seger spelade för Sverige.

- Hon är en av världens bästa mittfältare. Hon är väldigt viktig för Sverige. Hon håller en väldigt, väldigt hög nivå, och hon är en sådan spelare som vill att alla andra också kommer upp på den nivån. Det är därför hon är så bra, säger Viggosdottir, som spelar tillsammans med Seger i Rosengård.

Eftersom hon spelar i Rosengård så nämns hon inte riktigt bland spelarna som håller till i Lyon, Wolfsburg och andra stora klubbar - tycker du att hon är underskattad?

ANNONS
- Ja det tycker jag. Men det visste jag inte innan jag hade spelat med henne. Så hon kanske är en sådan spelare som man inte lägger märke till på samma sätt om man inte spelar med henne.

Vad är det man ser då?
- Att hon har väldigt höga krav på alla, att alla ska upp på sin bästa nivå hela tiden. Det är inte okej att inte ha en hög nivå, varken på träning eller match.

Publicerad 2020-10-27 kl 22:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto