POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
43v

Lindelöf om utskällningen av Sebastian Larsson: "Jag var irriterad på honom"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Lindelöf reagera på Larssons agerande i spelaren ovan.

GELENDZJIK. Sebastian Larsson klagade på domaren.
Då fick han en uppsträckning av Victor Nilsson Lindelöf.
- Jag var irriterad på honom, säger han.

I den första halvleken mot Mexiko ville Sverige ha straff och domaren tog hjälp av VAR men valde att fria. Då såg Sebastian Larsson rött och hamnade i en period där han gestikulerade, ropade på domaren och även på motståndare. ”Seb” gav sig inte. Till slut fick Victor Nilsson Lindelöf nog och sprang fram till sin lagkamrat och skrek på honom.

- Jag var lite irriterad på honom och tyckte att han fokuserade på fel saker. Han fastnade lite. Det fanns viktigare saker att fokusera på. Det var en match och han fastnade i någonting. Jag vet inte vad det var som han fastnade i. Men då var jag tvungen att ryta till och skrika lite på honom, säger Lindelöf till Fotbollskanalen. 

Har du alltid haft det nära till hands?
- Ja, när jag känner att jag måste ta ansvar så tar jag ansvar, men även när jag känner att jag inte behöver ta ansvar så behöver jag inte göra det. Men just i går så kände jag att i vissa situationer så behövde jag ta lite mer ansvar och då går jag fram och gör det. 

Sa han något?
- Nej, det kändes bara som att han var helt borta när jag skrek på honom. Jag kände att jag behövde skrika lite så att han vaknade till liv. Men vi skrattade lite åt det efteråt.

Sebastian Larsson kom in i matchen igen, hittade rätt fokus och gjorde en väldigt bra insats på det centrala mittfältet. Men i den andra halvleken tvingades han byta och efteråt sa han att han tappade synen på en ögat, men att det blivit bra efter ett tag.

Publicerad 2018-06-28 kl 19:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå