Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

SPELARBETYG: Här är spelarna som var bäst mot Frankrike

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

5 - Mästerlig
4 - Väldigt bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

Ingen.

Victor Nilsson Lindelöf
Benfica-backen växer och växer och det är förståeligt att stora klubbar jagar honom. Vann dueller och såg till att stå rätt, styra undan spelare och vinna bollen. Inblandad i röran kring 1-2.

Andreas Granqvist
Lagkaptenen var stark, från språngnickar till att styra backlinjen. Vann höjdduellerna och även kampen på marken. Höll sig hela tiden kall nog och var även framme i några attacker på fasta situationer.

Ludwig Augustinsson
En stark tävlingsdebut i A-landslaget och efter en sådan här insats förstår man att Martin Olsson får konkurrens. Inledde trevande men växte ut till en av Sveriges bästa, höll koll på sin kant och stod för farliga offensiv. Bra fasta situationer. 

Jakob Johansson
Bra debut av Johansson. Bra i positionsspelet, stark i närkamper, lugn med bollen och tog framför allt ett jättejobb. Gjorde en riktigt stark första halvlek.

Emil Forsberg
Fixade frisparken som han själv gjorde 1-0 på. Hade innan det ett fint förarbete till Ludwig Augustinsson som slog in bollen mot Ola Toivonen. Forsberg vågade och kunde hålla i bollen och hota. Stark andra halvlek.

Jimmy Durmaz
UT 85. Fick chansen och det var ett riktigt val av förbundskaptenen. Höll i bollen och bidrog till de stunder Sverige fick ett lugn och dessutom en spets. Slet föredömligt bakåt och såg till att man höll försvarslinjerna.

Ola Toivonen
Svår match för Toivonen då det blev mycket försvarsspel. Men det gjorde han bra och i offensiven var han en bra bollmottagare och spelade enkelt. Fin framspelning i slutet till Isaac Kiese Thelin som blev fri och kunde ha kvitterat men missade.

Robin Olsen
Så trygg och säker i första halvlek. Andra delen av matchen blev rörigare. Chanslös på kvitteringen. Verkade osäker efter att ha släppt retur på skott. Kolliderade med svensk back och tappade boll som ledde till 1-2, men det var offside innan det.

Emil Krafth
Utsatt för hårt tryck på sin kant och hamnade snett några gånger, bland annat vid frisparken som ledde till 1-1. Vågade annars kliva fram. Kall när han bröstade ner bollen till Olsen i trängt läge.

Albin Ekdal
Fick försvara och hade inte spå mycket boll. Låg rätt i position och gjorde det helt okej. Men hade ändå svårt att komma in i matchen och fick inte visa upp sitt fina passningsspel. Var kanske hämmad av sina ljumskproblem?

John Guidetti
Gjorde ett jättejobb och sprang och sprang. Stark i kroppen och vann dueller, men hade svårt att skapa avgörande lägen.

Ingen.

Spelade för kort tid för att betygsättas: Oscar Hiljemark (IN 64), Isaac Kiese Thelin (IN 73), Pontus Jansson (85).

Se målen i matchen från Sporten-sändningen i spelaren ovan.

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2016-11-11 kl 22:39

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER