Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: FK on Tour i Wien: "Hade varit enkelt för Forsberg och SvFF att dementera"

Sverige (herr)

Emil Forsberg uppges ha en schism med Janne Andersson.
Då undrar FK on Tour varför inte parterna dementerar det. 
- Det vore väldigt enkelt för Emil att gå ut själv och dementera detta, säger Fotbollskanalens Andreas Sundberg. 

9:32
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se hela programmet i spelaren ovan.

Svenska Fotbollförbundet lät i måndags meddela att Leipzig-mittfältaren Emil Forsberg har problem med en ljumske och att han därmed återvände till sin klubb i Tyskland. I dag rapporterade den tyska tidningen Bild att det finns större problem än en skadad ljumske, nämligen en schism mellan Forsberg och förbundskapten Janne Andersson. 

"Av vad som läckt ut är det här det minsta problemet. Det är snarare den spända relationen med förbundskapten Janne Andersson", skriver Bild, utan att ge påståendet mer täckning.

Olof Lundh och Andreas Sundberg tycker att publiceringen är intressant, samtidigt som de påpekar att det vore enkelt för SvFF eller Forsberg att dementera uppgifterna.

ANNONS

- Jag kan tycka att det vore väldigt enkelt för Emil att gå ut själv och dementera detta och säga att det är idioti, påhitt. Det hade varit enkelt att skriva en rad på Instagram eller Twitter, säger Andreas Sundberg. 

- Förbundet kunde också väldigt enkelt gått ut och gett sin version, men det har man inte gjort. Även om Bild skriver att han var i Stockholm och tränade och fick en känning i ljumsken, så är det en detalj som inte stämmer eftersom att han inte var på träningen. Bild är inte alltid helt hundraprocentiga, men man har svårt att se att en tysk journalist skulle hitta på något sådant här. Det sticker ut lite, säger Olof Lundh. 

Övriga ämnen:
- Österrikes "Elch-Test"
- Sveriges startelva
- Mikael Ishak

Se hela programmet i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-09-06 kl 13:59

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto