Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Oliver Cabrera: Jag kommer att överklaga

Allsvenskan

Svenska fotbollförbundet har dragit in Oliver Cabreras agentlicens med omedelbar verkan. Men agenten tänker överklaga, säger han till Sportbladet.

Efter fotbollskanalen.ses och TV4 Sports avslöjande i våras om agenten Oliver Cabrera startades en utredning. Där fastslogs att Cabrera suttit på dubbla stolar i Roni Porokaras tilltänkta övergång från Örebro SK till Maccabi Haifa. Straffet blev det hårdaste i svensk fotbolls historia då Cabrera förlorar licensen med omedelbar verkan och på obestämd tid.
- Brottet är så allvarlig att Cabrera inte anförtros att inneha en agentlicens. Den återkallas omgående, säger förbundets disciplinnämnds ordförande Khennet Tallinger till fotbollskanalen.se.

Cabrera har till den 10 december på sig att överklaga domen till besvärsnämnden och redan nu har han tagit sitt beslut.

Annons
- Jag kommer att överklaga, säger han till Sportbladet.

Han anklagar dessutom TV4 och fotbollförbundet för att gemensamt ha konspirerat mot honom.
- Jag är helt övertygad om att TV4:s påverkan på förbundet gjort att de tagit det här beslutet. Man kan ifrågasätta om en så stark partner till förbundet har en påverkan eller inte

Publicerad 2010-11-26 kl 15:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto