Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Une Larsson erkänner överspel vid utvisningen: ”Han har filmat flera gånger - har lärt mig av hans konster”

Allsvenskan

STOCKHOLM. Stefano Vecchia blev utvisad mot Djurgården.
Nu erkänner Jacob Une Larsson överspel i situationen.
- Jag ska inte säga att jag filmade, men jag har lärt mig lite av hans konster med att förstärka, säger han.

Foto: Bildbyrån

Se mål från Sporten.

Djurgården besegrade på lördagen Sirius med 4-0 på Tele2 Arena. I den 58:e minuten blev Sirius-yttern Stefano Vecchia utvisad efter en duell med Jacob Une Larsson och därefter kom alla målen. Vecchia anklagade efteråt Une Larsson för att överdriva i situationen, något som nu Djurgården-backen erkänner att han gjorde.

Une Larsson menar att han har lärt sig att förstärka av Vecchia.

- Jag känner att jag fick en hand upp i ansiktet. Det är en fifty-fifty-duell och jag tycker att han kan ge det gula kortet lika gärna som han inte kan göra det. Jag har spelat med ”Steffo” länge och han har filmat några gånger mot mig. Jag ska inte säga att jag filmade, men jag har lärt mig lite av hans konster med att förstärka, säger Une Larsson och fortsätter:

ANNONS

- Det är en del av spelet.

Une Larsson känner Vecchia sedan deras gemensamma år i Brommapojkarna.

- Vi spelade båda i BP när vi var unga och han är 95:a, ett år yngre än vad jag är, men han var så pass bra att han fick spela med vår kull, så vi har följt varandra och det är jättekul att se att det går så bra för honom nu. Han har ju haft ett helvete med skador sedan han var 15-16, så det är jättekul att se att det lossnar för honom nu.

Tycker du att det borde ha blivit utvisning?
- Han kan nog döma både och. Jag känner att jag fick en hand i ansiktet och skrek till av ren reflex. Han kan ge det gula lika gärna som han inte kan göra det, men lyckligtvis fick han ett gult kort och det var till vår fördel.

Hade ni vunnit matchen oavsett utvisningen?
- Det tror jag, men kanske inte med de här siffrorna, även om man aldrig kan veta det. Det är klart att vårt övertag blev betydligt starkare efter det. Precis innan det fick vi dock även ett mål bortdömt för offside, så det kändes ändå som att vi var på gång. Jag tror ändå att det hade slutat med vinst för vår del ändå.

ANNONS
Publicerad 2020-10-24 kl 18:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto