Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

”Zlatan har redan utsett sig till Uniteds kapten”

ENGLANDterry

ANNONS

Daily Telegraph hävdar att ”Terry är aktuell för England igen”. Tidningen menar att engelske förbundskaptenen ”Allardyce överväger att chockåterkalla Chelseas lagkapten” till landslaget. Mer kring Londonlaget och en annan mittback. ”Chelsea varnar Napoli att man inte kommer höja budet på Koulibaly”. I stället uppges klubben funderar på att lägga pengarna, i alla fall 25 av påstådda 40 miljoner pund, på Torinos Nikola Maksimovic. Mer kring ett annat Londonlag och en liknande transfersumma: ”Nytt transferbakslag för Arsenal då WBA kräver 25 miljoner pund för Jonny Evans”.

The Times skriver att engelske förbundskaptenen ”Allardyce råder Hart att lämna City”. Krönikören Tony Cascarino välkomnar sedan Allardyce tankar kring Chelseas backveteran, ”Att kalla upp Terry till landslaget igen är självklart”.

ANNONS

The Sun-krönikören Neil Ashton är av annan åsikt. ”John Terry tillhör en helt annan era – John Stones är framtiden”, lyder rubriken. På sportettan finns ”Exklusivt: José fajtas för Fonte”. Uniteds tränare uppges fast besluten att värva Southamptons mittback, men Uniteds ledning vill att han först ser till att rensa i nuvarande trupp. The Sun gör en ”exklusiv” story på att ”Marcus Rashford får skyttetips i sin kamp för att slå sig in i startelvan”. En Unitedkälla säger att ”Zlatan har stannat kvar efter träningarna och hjälpt honom med skott och frisparkar. Han har också gett avslutstips till Rashford, Martial och Lingard. Han är angelägen om att hjälpa de yngre spelarna. Zlatan verkar vara någon som skulle bli bra på att träna unga spelare. Han ser det som en självklarhet att lära ut och göra dem bättre”. Mer i Headlines ute vid 11-tiden.

ANNONS

Daily Mirror har också Terrys eventuella återkomst i landslaget i fokus på sportettan, men försöker även dra blickarna till sig med ”Bråket om United-talang som kan leda till Fulhamavhopp”. Det handlar om tränaren Slavisa Jokanovic som är ilsken sedan ägaren Shahid Khan nobbat hans önskan att låna Andrea Pereira. En annan rubrik är ”MLS kommer att sikta in sig på Rooney”. En övergång har föga med detta transferfönster att göra, utan ligger några år framåt i den, och är bara ett uttalande från Merrit Paulson, som äger Portland Timbers.

Manchester Evening News understryker att ”Manchester United har hittat en ny ledare i Zlatan Ibrahimovic, och analyserar hans agerande på planen under senaste matchen, vilket leder fram till ”När Wayne Rooney byttes ut i sista matchminuten och ersattes av Chris Smalling, så gav han kaptensbindeln till Daley Blind. Men Ibrahimovic hade utsett sig själv till lagkapten långt innan dess”.

ANNONS

 

ITALIENuntitled

La Gazzetta dello Sport menar att ”Inter är redan i nödläge”, och lanserar ”De Boers fyra steg” för att komma tillrätta med situationen. Förberedelserna ska putsas, slut med trebackslinje och i stället 4-3-3 eller 4-2-3-1, Perisic ska få chansen och klubben ska agera på transfermarknaden – ”ok med Joao Mario, men vill också ha en mittback”. Mer i Headlines ute vid 11-tiden.

Corriere dello Sport har också ”Larm i Inter” som huvudtema och tillägget ”analys av en katastrof”. Tidningen menar att ”Frank är tillbaka på ruta ett” och att han ”Misslyckades med mycket” i sin premiärmatch i helgen. Något västerut kommer för jämnan mer positiva rubriker. ”Matuidi har valt Juve – på slutspurten med Cuadrado”. CdS skriver vidare att ”Budet på PSG:s mittfältare höjts till 30 miljoner euro plus bonusar” och att Chelseatränaren ”Conte gillar inte en utlåning av colombianen”.

ANNONS

Tuttosport ser också Cuadrado som ännu närmare, och menar att ”Juve är optimistiska om att affären blir klar i morgon eller på torsdag”. Mittfältsvalen ses som flera. ”Offensiven fortsätter för Matuidi. Granska Sissoko. Ett öga på Neves och Bakayoko”.

Sky Italia uppger att Chelsea lagt ett bud på 30 miljoner pund för Alessio Romagnoli. Men Milan ska ha nobbat budet på den 21-årige mittbacken.

 

 

SPANIENg2308.735f46e0fc2394b5f0c0acbf2355abf2

Marca låter ordet ”Meritokrati” (förklaring här) täcka förstasidan, vilket syftar på att Real Madrids tränare ”Zidane belönar andrauppställningens arbete i matchminuter”. Till det finns bilder på Asenio, Casemiro, Kovacic, Lucas Vásquez och Morata, och påpekandet att ”de svarat på tränarens förtroende”. Sedan gör Marca ett nedslag kring James situation, och konstaterar: ”James, oftare avbytare” än startspelare, samt att situationen i stället för att förbättras från tiden med Benítez blivit värre.

ANNONS

AS har fokus på nya stjärnskottet ”Asenio” och tillägget, ”Före Isco och James”. Tidningen noterar att han startat i Reals två tävlingsmatcher, och liksom Marca räknar man matchminuter. Asenio har spelat ”184 minuter mot Sevilla och Real Sociedad, Isco bara 84 minuter och James ännu mindre: 62”.

Sport lanserade i går idéen om fortsättning för MSA (Messi, Suárez, Arda) och har i dag ”Mer ledighet för Neymar” efter OS, och sedan ”Luis Enrique ger stjärnan fem extra dagars vila”. Sport lägger till att ”Brasilianaren har nu inte trampat på Camp Nous gräs på tre och en halv månad, sedan 23 maj”, vilket känns ganska så exakt tre månader sedan. I går skrev Sport att målvakten Cillessen skulle bli klar i dag och inte spela med Ajax i CL-kvalet. I dag är rubriken: ”Cillessen klar på torsdag”, alltså efter Ajax CL-kvalspel (som De Telegraaf påpekade i går). Och så dagens längtar-efter-att-spela-i-Barça-rubrik. Valenciaspelaren ”Alcácer, ’exalterad’ över chansen att komma till Barça”.

ANNONS

Mundo Deportivo hänger trött kvar vid Brasiliens OS-guld. ”Neymar, kungen av Rio”. Även MD skriver att ”Barça hoppas ha klart med Cillessen på torsdag”.

Super Deporte deppar över ”Första matchen, första förlusten” för Valencia (2-4 mot Las Palmas), och låter den inledningen mynna ut i huvudrubriken ”Spelare måste köpas”.

La Voz de Galicia frågar sig om det var ”En dålig dag på jobbet?” för Celta Vigo, som inte gjorde mycket rätt i premiären (0-1 mot Leganés). Guidetti fick göra ett inhopp men ”ville mer än han kunde”. Faro de Vigo konstaterar också att dubbelbytet som Guidetti ingick i, ”inte bidrog till att lyfta laget”.

 

 

FRANKRIKEune_hd

L’Equipe skriver om ”Den stora röran i Marseille” (hört den förut?). För det blir ingen försäljning av klubben till Gérard Lopez, som hade tänkt utnämna Marcelo Bielsa som tränare i klubben igen. Tidningen skriver också om att ”Stambouli lyssnar på Milan”. Ett möte väntas i dag. Den italienska klubben ska ha gått om Schalke i jakten på PSG-mittfältaren. L’Equipe skriver också att ”Ghezzal säger nej till Everton”. Lyonmittfältaren ska ha meddelat den engelska klubben sitt beslut i går, vilket ska ha baserats på att Everton inte spelar i någon Europaturnering.

ANNONS

Le Parisien frågar sig redan på förstasidan, ”Behöver PSG förstärka?”. Förklaringen (om nu någon behövdes) kommer inne i tidningen: ”Kan PSG nöja sig med Cavani?”, som gjorde en bedrövlig säsongspremiär i helgen. Enligt tidningen har klubben ännu inte avfärdat tankarna på en anfallsförstärkning. I en artikel bredvid uppger Le Parisien att ”Sirigu väljer mellan Sevilla och England”. Lagen i England som är ute efter den italienska målvakten uppges vara Everton och Hull.

RMC Sport har uppgiften ”Ingen Ödergaard i Rennes”. Det är Fifas regelverk för utlåning av unga spelare som stoppar övergången. Den norska talangen ses som minderårig spelare då han är under 18 år. Rennes sportchef Mikaël Silvestre säger att ”Real Madrid vill inte ta några chanser då man fortsatt är under hot av Fifa för att ha brutit mot reglerna vid värvande av spelare under 18 år”.

ANNONS

France Football lockar denna vecka med ”Den stora ruschen”, Bara en dryg vecka återstår innan transferfönstret smäller igen. FF kollar några franska spelare som kan vara på väg bort. Man Citys back Elaquim Mangala ses som aktuell för Milan eller Porto, men bara på lån. Marseilles mittfältare Lassana är en spelare på väg att byta. ”Efter PSG, som kontaktade honom men sedan tappade intresset, så har Man United gjort förfrågningar. Ett annat överraskningsalternativ i England ska inte uteslutas – inte heller en flytt till en mer exotisk destination”, skriver tidningen. FF har även en intervju med Monacos Djibril Sidibé, som nobbade Arsenal. ”Jag tvekade, men jag visste att min speltid skulle bli begränsad i Arsenal, mellan 15 och 20 matcher”.

 

 

ÖVRIGTtele

Bild (Tyskland) uppmärksammar på sin förstasida ”Första Schürrlemålet för Dortmund” (3-0 mot Eintracht Trier). ”Halleluja Halilovic” skriver tidningen om inhopparen och segerskytten när HSV vann (1-0 mot Zwickau). Det fanns inga blågula inslag i cupsegern. Nabil Bahoui fick ingen speltid och Albin Ekdal är skadad.

ANNONS

VG (Norge) uppger att den stoppade övergången för Martin Ödegaard från Real Madrid till Rennes (se RMC Sport under ”Frankrike”) kan få en upplösning på hemmaplan. Regelverket stoppar nämligen inte en utlåning till en annan spansk klubb, och det är i en sådan den norske talangen nu väntas hamna. Till råga på allt har Ödegaard petats ur norska a-truppen till VM-kvalmatchen mot Tyskland, och ska spela med U21.

De Telegraaf (Holland) stämmer in i tidigare engelska uppgifter: Newcastles målvakt Tim Krul är aktuell på lån för Ajax, som ersättare till Cillessen, som sticker till Barcelona.

 

Publicerad 2016-08-23 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto