Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Omgångens elva i La Liga #28

Pinthorp

Twitter: @pinthorp

La Liga är tillbaka, och då är det dags att skaka liv i omgångens lag igen. Här för den 28:e gången i ordningen.

R.Jiménez (Alavés)
J.López (Espanyol) – Bernardo (Espanyol) – D.Carlos (Sevilla) – Alba (Barcelona)
Ocampos (Sevilla) – Embarba (Espanyol) – Óliver (Sevilla) – Adrián (Osasuna)
Messi (Barcelona) – Carlos Fernández (Granada)

***

Roberto Jiménez (1): Den tidigare Espanyol-målvakten kom in i ett svårt läge när kollegan Pacheco blev utvisad, men stod för en urstark insats. Det räckte inte till poäng, men 2-0 var i brutal underkant.

Javi López (1): Stabil och hade en ganska skön arbetsdag där han kunde husera fritt även i offensiven.

Annons
Bernardo Espinosa (2): Förvisso inte särskilt mycket att göra i defensiven, men skötte sig med nye kollegan Leandro Cabrera. Nickade in viktiga 1-0.
Diego Carlos (5): Lika stabil som innan uppehållet. Anledningen att Sevilla tog så lätt på en Carriço-försäljning.
Jordi Alba (1): Tillbaka i gammalt gott slag. Har inte alls producerat lika många poäng som förra säsongen men noterades minsann för 1+1 mot Mallorca.

Lucas Ocampos (1): En av omgångens bästa spelare och galet nog första gången han tar plats här. Målskytt och elegant framspelare. Pigg och kreativ i derbyt.
Adri Embarba (1): Januariförstärkningen har redan etablerat sig som en nyckelfigur i Espanyol. Dubbla assist mot Alavés, varav den till 2-0-målet var mycket fin.
Óliver Torres (2): Spelade lite förvånande före Éver Banega, men insatsen visade att Julen Lopetegui var rätt ute. Skicklig på att diktera tempot, väldigt rörlig och fint passningsspel.
Annons
Adrián López (1): En av hans bättre matcher, om inte den allra bästa, i Osasuna-tröjan. Framför allt en fin första halvlek där han hotade flera gånger. Fixade själv straffen som han mycket säkert också slog in.

Lionel Messi (8): Ingen utomjordisk insats men när allt ska summeras är det omöjligt att lämna honom utanför. 1+2 och ett par aktioner som hade kunnat resulterat i fler poäng med lite marginaler med sig.
Carlos Fernández (2): Visst får han 1-1-målet till slut? I sådana fall tvåmålsskytt för första gången i La Liga-karriären.
Publicerad 2020-06-15 14:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto