POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Statistikbloggen 3 år (och 2 dagar) gammal idag!

I söndags förmiddag vid det symboliska klockslaget 10:03 (på förmiddagen) fyllde Statistikbloggen 3 år. För att hitta det absolut första blogginlägget går det bra att antingen klicka sig fram via bloggarkivet eller denna länk:

> 2016/09/15/premiar-for-statistikbloggen/ <

Då, för 3 år och 2 dagar sedan, var det nyligen efter att damlandslaget hade gjort en framgångsrik insats i OS i Brasilien, Erik Hamrén hade lämnat över dirigentpinnen till “Party-Janne” som blev nya herrtränaren, Zlatan Ibrahimovic hade lämnat PSG som Bosman och kritat på för United.

Det symboliska klockslaget 10:03 är en hyllning till två av de största (och även längsta) spelarna i det svenska herrlandslaget som slutade i landslaget efter EM 2016: Zlatan Ibrahimovic och Andreas Isaksson. Bägge är nämligen födda samma dag – 3:e oktober 1981 (1981–10–03). Tänk om Kim Källström (född 1982), som fyller år 24:e augusti, också hade fötts den 3:e oktober.

***

Är det något speciellt ni läsare skulle vilja se i Statistikbloggen kommande dagarna/veckorna?

Publicerad 2019-09-17 kl 17:39
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå