Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Statistikbloggen 3 år (och 2 dagar) gammal idag!

Statistikbloggen

I söndags förmiddag vid det symboliska klockslaget 10:03 (på förmiddagen) fyllde Statistikbloggen 3 år. För att hitta det absolut första blogginlägget går det bra att antingen klicka sig fram via bloggarkivet eller denna länk:

> 2016/09/15/premiar-for-statistikbloggen/ <

Då, för 3 år och 2 dagar sedan, var det nyligen efter att damlandslaget hade gjort en framgångsrik insats i OS i Brasilien, Erik Hamrén hade lämnat över dirigentpinnen till “Party-Janne” som blev nya herrtränaren, Zlatan Ibrahimovic hade lämnat PSG som Bosman och kritat på för United.

Det symboliska klockslaget 10:03 är en hyllning till två av de största (och även längsta) spelarna i det svenska herrlandslaget som slutade i landslaget efter EM 2016: Zlatan Ibrahimovic och Andreas Isaksson. Bägge är nämligen födda samma dag – 3:e oktober 1981 (1981–10–03). Tänk om Kim Källström (född 1982), som fyller år 24:e augusti, också hade fötts den 3:e oktober.

Annons

***

Är det något speciellt ni läsare skulle vilja se i Statistikbloggen kommande dagarna/veckorna?

Publicerad 2019-09-17 17:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto