Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bajen tillbaka på vinnarspåret - drömmål av Carlsen

Sundbergs blogg

Efter tre raka förluster är Hammarby tillbaka på vinnarspåret. 5-2 mot Degerfors måste ha varit väldigt skönt för Gregg Berhalter och hans spelare. Det är givetvis alltid viktigt att vinna, och skönt att få göra fem mål.

För en vecka sedan skrev jag ett kritiskt inlägg angående alla byten som Bajen har gjort på försäsongen. Mot BP lovade Berhalter en tuffare matchning. Men jag vet inte om han höll sitt löfte eftersom det blev sju byten i 0-3-förlusten.

I dag gjorde Hammarby tio byten. Jag tycker fortfarande att det är för många. Kul dock att Castro-Tello fick 90 minuter för första gången i år. Han är en spelare som är kul att titta på, men om det är något han behöver förbättra så är det fysiken. Därför är jag övertygad om att spel i 90 minuter gör honom gott.

Sebastian Carlsen som är på provspel kan bli en viktig kugge i Hammarby. Vad jag har hört så var det delade meningar mellan tränare och sportchef i Helsingborg om man skulle behålla mittfältaren. Jesper Jansson ville behålla. I dag tog det tre minuter innan han gjorde ett riktigt drömmål. Bra sätt att presentera sig för Bajen fans.

Annons
Publicerad 2012-03-07 18:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto