Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bajen vill ha Carlsen - men är det en mittfältare laget behöver?

Sundbergs blogg

Hammarby nobbar Martin Fribrock, Yannick Salmon och Andrew Michael. I stället går klubben all in på Sebastian Carlsen. Frågan är om kärleken är besvarad. Mittfältaren följer inte med på lagets träningsläger till Cypern. Dessutom har han flera anbud att ta ställning till och det lär betyda att Hammarby inte är det första valet.

Eftersom Sebastian Carlsen har andra alternativ att ta ställning till så betyder det att han är ute efter en hyfasd lön. Bajen fick kämpa för att ha råd med Max von Schlebrügge och med en värvning av Carlsen lär det inte finnas resurser till några fler nyförvärv.

Jag förstår att Gregg Berhalter vill ha Sebastian Carlsen i sitt lag. Han är en bra passningsspelare som lär vara hungrig efter en mindre lyckad sejour i Helsingborg, där konkurrensen var för tuff med May Mahlangu och Ardian Gashi på mitten. Carlsen skulle vara en bra mittfältare i Bajen, men däremot ställer jag mig tveksam till att värva honom. Är det en central mittfältare som laget främst behöver? Nej, jag anser att Hammarby är i ett större behov av en anfallare. Jag kan bara se en anledning till att värva Carlsen och det är att klubben inte hittar en vass anfallare.

Annons

 

Publicerad 2012-03-08 14:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto