Djurgårdens segerrecept - kolla nyförvärvets imponerande statistik

Sundbergs blogg

Efter att ha skrivit om anfallarna i Stockholm har det nu blivit dags att hylla en försvarare. Djurgårdens nyförvärv Marc Pedersen imponerar. Efter sex matcher i DIF vet inte den danske mittbacken hur det känns att åka på ett baklängesmål. Han har missat tre matcher under försäsongen och då har DIF förlorat.
Kolla in den här statistiken:

Marc Pedersen spelade den andra halvleken i 1-1-matchen mot BP. När han kom in stod det 0-1.

Spelade andra halvlek mot Finland. DIF gjorde matchens enda mål i den 80:e minuten.

Startade i 1-0-segern mot Helsingfors. Tvingades utgå efter 30 minuter, då hade DIF gjort sitt mål.

Spelade hela matchen i 2-0-segern mot Ålborg.