Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

DIF fick oavgjort mot Malaga - ska AIK:s Crespo bryta måltorkan

Sundbergs blogg

Djurgården spelade 1-1 mot den spanska ligafyran Malaga. Men det är svårt att veta vad prestationen är värd. Malaga kom nämligen till spel med ett väldigt reservbetonat lag. Duda och Camacho var de enda som spelade i lagets förra ligamatch. Då kom Camacho in i den 70:e minuten, medan Duda hoppade in efter 90 minuter.

Givetvis är det bra att inte förlora och rapporterna säger att DIF gjorde en bra insats. Värt att notera är att Marc Pedersen ännu inte har förlorat i Djurgården.

Joona Toivio gjorde Djurgårdens mål – hans tredje fullträff under försäsongen.

***

Brommapojkarna förlorade med 1-2 mot Brage. Pablo Pinones-Arce kom in i halvlek och gjorde lagets mål. Det betyder att han har gjort fem mål på fyra matcher.

***

I morgon spelar AIK mot Enköping i en U21-träningsmatch. Då får nyförvärvet Alhassan “Crespo” Kamara chans att göra sitt första mål i AIK-tröjan. Gnaget har nämligen tagit ut flera A-lagsspelare:

Annons

Kyriakos Stamatopoulos, Per Karlsson, Edward Owuso, Martin Kayongo-Mutumba, Nicklas Maripuu, Gabriel Özkan, Pontus Engblom, Alhassan ”Crespo” Kamara.

***

Med mindre än en månad kvar till seriepremiär fortsätter Hammarby att utvärdera sina spelare. Nu är det bara två träningsmatcher kvar och mot Gif Sundsvall måste Gregg Berhalter börja matcha en tänkt startelva.

Publicerad 2012-03-13 23:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto