Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tungt poängtapp för Hammarby

Sundbergs blogg

Efter fyra raka segrar åkte Hammarby på säsongens första poängtapp. 1-1 mot Varberg, trots spel med en man mer i 30 minuter. Klart att Bajen borde besegra Varberg på hemmaplan så jag förstår att fansen är besvikna, men man ska nog lugna sig lite. Hammarby är fortfarande obesegrat. Fyra segrar och en oavgjord är en riktigt bra inledning. Spelarna lär vara missnöjda med gårdagens 1-1-match. Nu gäller det att resa sig, göra en bra träningsvecka och ladda om till mötet med Värnamo.

***

Brommapojkarna förlorade med 1-3 mot Ljungskile. Inte alls oväntat. Den senaste veckan har jag varit på västkusten. Då passade jag på att ta mig en tur till Ljungskiles hemmaplan och jag har nog aldrig sett en så ojämn gräsmatta. Hemmalaget visste att BP skulle få en chock när de fick se planen. Som en spelare sade: “BP är ett konstgräslag som älskar att rulla bollen längs backen. Det kommer aldrig att gå här. De kommer att bli förbannade när de ser planen.”

Brommapojkarna har tre segrar och två förluster. Nu väntar match mot Trelleborg.

Annons
Publicerad 2012-05-07 09:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto