Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AIK-tränaren vill inte förstärka anfallet

Sundbergs blogg

På Twitter skriver AIK-tränaren Nebojsa Novakovic: “Nya spelare (anfallare) till AIK, Nej tack. Tålamod, Ja tack! Ålder: 23, 21, 21, 19, 17.”

Nu tror jag inte att Novakovic får som han vill. Men om han får det så kan AIK glömma guldet. AIK har allsvenskans bästa försvarsspel, men ett ganska uselt anfallsspel. Det har gjort att det blivit fem oavgjorda matcher efter åtta omgångar. Laget har bara släppt in fyra mål, vilket är minst i serien – men man har endast gjort sju mål, vilket är lika många som jumbolaget Örebro har gjort. Det säger sig själv att AIK behöver en målskytt. Och jag är ganska säker på att sportchefen Jens T Andersson öppnar plånboken i sommar. Jag tror att klubben letar efter en anfallare och en kreativ innermittfältare.

Annons

Den 25 oktober avslöjade jag att AIK pratar med Henok Goitom – https://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/aik-forhandlar-med-henok-goitom-en-duktig-fotbollsspelare/ – och sedan dess har jag varit säker på att Almeria-anfallaren kommer att spela i Gnaget inom en snar framtid eftersom båda parter vill hitta en lösning.

Publicerad 2012-05-09 22:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto