Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Majstorovic till AIK - tar man efter MFF då?

Sundbergs blogg

AIK har värvat Daniel Majstorovic. En 35-årig knäskadad mittback som enligt läkaren Leif Swärd förmodligen kan börja spela i september. Alltså kan han, om allt går som det ska, vara med i max tio matcher i år. Sedan har han två år kvar på kontraktet. Ett avtal som enligt AIK inte innehåller en saftig lön vilket är bra med tanke på att man behöver pengar till att värva en kreativ mittfältare och en anfallare.

Daniel Majstorovic har haft en tung säsong i Celtic, där han har åkt in och ut i startelvan. Innan skadan var han ändå ordinarie i landslaget, och givetvis är han en väldigt bra allsvensk spelare. 

Värvningen av Majstorovic är bra, trots att han är 35 år och knäskadad. Backman och/eller Milosevic lär försvinna snart och då finns en bra ersättare. Sedan visar AIK att man menar allvar, för såväl konkurrenter som sponsorer och andra. 

Sedan kan det väl vara så att Majstorovic blir kvar i AIK efter 2014. Hade det inte varit spännande med Maestro i en framtida ledarroll – kanske att han tar hand om försvararna samtidigt som Nebojsa Novakovic jobbar med anfallarna, så som Daniel Andersson och Jörgen Pettersson arbetar i Malmö FF.

Annons
Publicerad 2012-05-16 21:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto