Djurgården saknar spets

Sundbergs blogg

1-2 mot IFK Norrköping och Djurgården behöver verkligen värva en anfallare. Skulle bli väldigt förvånad om man inte gör det.

Intressant i dagens match var att Yussif Chibsah återigen fick spela högerback och att Magnus Pehrsson spelade med Andreas Johansson, Daniel Amartey och Simon Tibbling samtidigt – precis som jag efterlyste i mitt förra blogginlägg.

Såg inte matchen själv men vad jag hör var just de centrala mittfältarna bra tillsammans med vänsterbacken Jesper Arvidsson och Peter Nymann Mikkelsen som spelade högerytter.

Nyförvärvet Luis Solignac kom in i den andra halvleken och kvitterade när det återstod åtta minuter. Det var hans första mål som Dif-spelare.

Nästa söndag börjar Djurgårdens tävlingssäsong. Då står Umeå för motståndet i Svenska Cupen.

Publicerad 2013-02-20 23:10