Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Alm bänkade Majstorovic - Bajen saknar målskytt

Sundbergs blogg

Hammarby dominerade kraftigt mot TPS Åbo. Ändå blev det bara 1-1 vilket får mig att undra: vem gör 10-15 mål? Visst, det var Erik Sundins första match från start efter skadan, men är han en anfallare som gör 15 mål på en säsong?

Nahir Besara imponerade med sitt lugn och bollbehandling mot Åbo och tillsammans med Kennedy Bakircioglü har Bajen två spelare som är för bra för superettan.

Tyckte även att Billy Berntsson gjorde en bra match och var väldigt följsam och löpvillig. Samtidigt är det nog tacksamt att vara högerback bakom Kennedy som stänger sin kant i defensiven och som offensivt gillar att dra sig inåt i banan. Är man en löpstark högerback så är det bara att köra.

17-årige Viktor Nordin var en ny bekantskap och han tog verkligen för sig. En bra tvåvägsspelare som gjorde ett intressant inhopp. Den centrala mittfältaren gjorde flera bra saker och hoppas att Gregg Berhalter vågar ge honom fler chanser.

Annons

Hammarby har flera alternativ på mittbackspositionerna. Men jag tycker att det saknas snabbhet. Thomas Guldborg Christensen missbedömde några situationer i den första halvleken och Daniel Theorin spelade sig längre ifrån startelvan.

***

Andreas Alm bänkade Daniel Majstorovic när AIK besegrade Syrianska med 2-0. Per Karlsson och Alexander Milosevic spelade från start. Dessutom valde Alm Helgi Danielsson och Ibrahim Moro på det centrala mittfältet när Celso Borges och Robin Quaison saknades. Därmed blev det en bättre balans i laget och framför allt Helgi svarade för en stark insats. Det blir oerhört intressant att se vilka som får starta i premiären.

Kennedy Igboananike gjorde båda målen. Givetvis väldigt viktigt för honom och för laget.

Publicerad 2013-03-16 19:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto