Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Bajens märkliga laguttagning och sorgliga registreringsmiss

Förväntningarna var skyhöga. Premiären hade flyttats från den dåliga planen i Ljungskile till Borås Arena där Hammarby bara skulle ta tre poäng för att börja resan mot allsvenskan 2014. Vilket haveri. Det blev 0-0 i en match där Ljungskile lika gärna kunde ha vunnit.

För att gå upp i en serie måste det mesta stämma. Inte bara på planen. Att Christoffer Carlsson, som skrev på i augusti förra året, inte fick spela i premiären på grund av att han inte har registrerats är bara för sorgligt. Jag vet inte vems felet är, men att det händer är rent amatörmässigt. Man lider med Christoffer som hade laddat för den här matchen sedan i somras.

ANNONS

Billy Berntsson var skadad och kunde inte spela i premiären. Då valde Gregg Berhalter att flytta ner den centrala mittfältaren Nik Ledgerwood som högerback – trots att nyförvärvet från Holland Michael Timisela var tillgänglig. Märkligt beslut av den amerikanske tränaren.

Ledgerwood kom till Bajen i somras och gjorde en riktigt stark höstsäsong på det centrala mittfältet. Jag har svårt att förstå varför Berhalter valde att placera honom som högerback i premiären och i stället spela med “Baggio” bredvid Nahir Besara.

Sebastian Castro-Tello gjorde ett piggt inhopp och förtjänar snart att få mer speltid. Risken med “Castro” är att man får ännu en lirare likt Besara och Kennedy. Christoffer Carlsson är också en sådan spelartyp, men nu när han inte får vara med tycker jag att man har råd att använda “Castro” mer än vad man gör.

 

Publicerad 2013-04-08 kl 12:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto