Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Var är kontinuiteten i Djurgården?

Sundbergs blogg

0-4 mot Häcken och Erton Fejzullahu, Daniel Amartey och Mattias Östberg utgick med skador.

 

Efter två matcher har Djurgården 0-7 i målskillnad, räknar man med 37 minuter mot Mjällby är det 0-8.

 

Jag undrar: Vad händer med Magnus Pehrssons lagbygge som skulle lyfta i år? Var är kontinuiteten? Det är klart att det inte är sunt att förändra flera positioner i match efter match.

 

Från mötet med Mjällby gjorde Magnus Pehrsson tre förändringar i backlinjen. Ut med Emil Bergström, upp med Peter Nymann på höger mittfält, upp med Daniel Amartey på det centrala mittfältet.

 

In med mittbacken Marc Pedersen som högerback, samt ett nytt mittbackspar i Mattias Östberg och nya Vytautas Andriuskevicius. Litauern var inte lyckad och tappade markering vid Häckens två första mål.

Annons

 

Yussif Chibsah har slagit sig in i startelvan igen efter att ha varit petad under större delen av förra säsongen. Då gick Daniel Sjölund och Simon Tibbling före. Inför årets säsong fick inte “Daja” förlängt kontrakt och mot Häcken var Tibbling bänkad. När Tibbling har spelat i år har det varit på en kant.

 

Till det här med brist på kontinuitet kan vi lägga Andreas Johansson som ibland spelar på det centrala mittfältet och ibland på någon av kanterna.

 

I nästa match väntar Brommapojkarna. En väldigt viktig match för Djurgården som måste börja vinna. Inte kul för Dif om det blir förlust mot BP, för sedan väntar Elfsborg på bortaplan.

 

Nu måste Magnus Pehrsson spela ihop ett lag. Han måste visa vilka han vill satsa på. Få flera spelare att känna förtroende.

Publicerad 2013-04-14 19:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto