Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

IFK Göteborg måste bryta negativ trend

Sundbergs blogg

Då är jag på plats i Göteborg. Det märks att det ska sparkas boll här. Jag började se blåvita och svartgula matchtröjor när tåget stannade i Skövde och här i Göteborg ser det ut som att många ska kolla på en allsvensk toppmatch på Gamla Ullevi.

Solen skiner i “Götet” och frågan är om Poseidon också skiner om några timmar. Ett som är säkert är att det kommer att bli ett bra tryck inne på arenan i kväll. Båda lagen har guldchans och det kommer att vara fullsatt.

Den här säsongen har inte IFK Göteborg klarat av att besegra Malmö FF, Helsingborg eller AIK. Blåvitt måste nog bryta den negativa trenden i kväll om det ska bli guldpytt i november.

Undrar vilket lag Rikard Norling håller på i kväll. Hörde från min kollega Fredrik Lindstrand på City Malmö att MFF-tränaren har annat för sig än att se på IFK Göteborg-AIK. Så här sa han efter dagens träning:

Annons

– Frun jobbar så jag har barnen. Sen ska ju inte vi möta någon av de lagen. Om jag hinner ser jag lite på Landskrona-Assyriska.

Publicerad 2013-09-23 15:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto