Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF:s beslut - märkligaste som hänt på länge

Sundbergs blogg

Erik Edman är lagledare i Helsingborg. I onsdags var han med på en träning. Då kapade han Rachid Bouaouzan – som precis kommit tillbaka efter att ha varit skadad i flera månader – vilket gjorde att de rök ihop. Dagen efter får Rachid sparken.

Det måste ligga fler saker bakom HIF:s beslut. Rachid måste ha gjort fler saker. Saker som har varit värre än det som hände på träningen. För om det inte ligger fler saker bakom så är det här det märkligaste som har hänt på länge. Det återstår ju bara fyra matcher av säsongen, sedan går mittfältarens kontrakt ut.

Varför inte utåt sett framställa det som att spelarna är överens även om man internt har bestämt att Rachid ska få gå efter säsongen – låta det gå fyra matcher och sedan säga: ”Tack och hej, du får leta efter en annan klubb”. Då hade det inte blivit negativa rubriker och en mängd spekulationer vilket inte är bra för klubben.

Annons

Vad jag hör är Rachid ledsen över att ha fått sparken. Han anser att det inte var hans fel att det blev bråk med Edman. Det är klart att det inte är bra för mittfältaren att få sparken med tanke på att han måste ha ett nytt jobb. Det ser inte bra ut för spelaren. Det som har hänt ser heller inte bra ut för Helsingborg. Därför tycker jag att klubben borde lägga upp korten på bordet om det nu ligger fler saker bakom beslutet att sparka Rachid.

Publicerad 2013-10-03 13:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto