Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Så är Janne Jönsson som tränare

Sundbergs blogg

Djurgården vill ha Janne Jönsson.
Parterna har träffats.
Succé om klubben får honom, menar några av mina gamla lagkamrater.

I förra veckan skrev vi att Janne Jönsson är aktuell som ersättare till Per-Mathias Högmo och att han har träffat Djurgården. Jönsson är sugen på att flytta tillbaka till Sverige och ska ha hört sig för bland en del folk med Dif-anknytning om hur klubben är.

Jag började spela i Ljungskile året efter Janne Jönsson lämnade klubben. Så jag har precis hört mig för bland några gamla lagkamrater om hur han är som tränare.

”För mig är han den bästa tränaren jag har haft. Han är duktig på att leda träningar och att coacha. Han var inte rädd för att ryta ifrån, men hade ändå glimten i ögat när han skulle ha det. Han är ju ganska okänd som tränare i Sverige men har ju haft stora framgångar i Norge. Sedan har han ju gått i Stuart Baxters skola i Japan.”

Annons

”Skulle passa perfekt i Djurgården. Jag trodde landslaget skulle ta honom i stället för Hamrén eller att Blåvitt skulle ta honom i stället för Stahre. Har inget negativt om honom. Det kommer bli succé om han tar över Djurgården.”

”Lätt den bästa tränaren jag har haft. Bra personlighet, ödmjuk men bestämd på samma gång. Otroligt skicklig på att instruera och förklara och visa hur och varför vi gjorde vissa övningar. Har inget negativt att säga om honom. En riktigt, riktigt bra tränare.”

“En väldigt bra människa och tränare. Har är ärlig och tydlig. Förespråkar en modern fotboll. Han hade bra träningar och var duktig på att utveckla spelare.”

Publicerad 2013-10-19 14:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto