Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Därför vill AIK bryta med Majstorovic - vill köpa ut mittbacken

Sundbergs blogg

Daniel Majstorovic hade flera jobbiga matcher i början av förra säsongen och den 1 juli skulle mittbacken sitta på bänken mot Mjällby. Då vägrade han komma till samlingen. Därför vill AIK nu bryta kontraktet med mittbacken. Efter incidenten fick han varken spela eller sitta på bänken i allsvenskan en enda gång. Ibland valde Andreas Alm en bänk utan mittbackar, någon gång fylldes inte matchtruppen ut, men det tydligaste tecknet på hur infekterat såret var det var när Majstorovic åkte med laget till Halmstad och blev placerad på läktaren. Då hade laget en bänk utan försvarare och med unga spelare som Christian Kouakou och Anton Salétros.

Daniel Majstorovic var inte med när AIK gjorde årets första träning. Det beror på att klubben vill bryta kontraktet och nu för parterna diskussioner vilket lär handla om en utköpssumma. Majstorovic har ett år kvar och sitter på en hög lön. Enligt AIK är inga klubbar intresserade av mittbacken samtidigt som man har förstått att han kan tänka sig att spela ut avtalet och bara casha in.

AIK har allt att förlora på att ha kvar en spelare som inte ingår i planerna. Förutom att klubben får betala ut en hög lön i ett år så kommer situationen göra att det skapas en irritation. Mittbacken kommer vara i en grupp där han inte ingår i planerna och media kommer att följa situationen vilket inte är bra för AIK.

Annons

Därför är det i AIK:s intresse att göra sig av med Majstorovic och nu försöker man hitta en lösning som passar både klubben och mittbacken. Man förhandlar alltså om att ge Majstorovic en summa pengar mot att bryta avtalet.

Följ Andréas Sundberg på Twitter

Publicerad 2014-01-05 16:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto