POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Eriksson stannar i MFF - inte första gången Kazan ångrar sig

Först var Rubin Kazan nära att värva PSV:s Tim Matavz – men ångrade sig i sista sekunden.
Nu har Magnus Eriksson råkat ut för samma sak.
Tungt för MFF och anfallaren som var på väg att göra en kanonaffär.

På fredagen avslöjade fotbollskanalen.se att Magnus Eriksson var på väg till Rubin Kazan. På lördagen gick Malmö FF ut på sin hemsida med att man var överens med den ryska klubben om en övergångssumma och Åge Hareide sa att MFF borde sälja eftersom pengarna var så bra. När det går så långt så känns det givet att klubben och spelaren har tagit ett beslut. Men i dag kom ett nytt pressmeddelande: Magnus Eriksson stannar.

Daniel Andersson säger att Magnus Eriksson var drivande för en flytt till Ryssland och det kan man förstå med tanke på möjligheten att spela för en större klubb och chansen att casha in rejält. Men nu blir det inte så och vad jag hör var det Rubin Kazan som ångrade sig och det är inte första gången under den senaste tiden som man gör så med en spelare.

För bara några dagar sedan var PSV:s anfallare Tim Matavz nära en övergång till den ryska klubben och han var i Tyskland och gjorde en läkarkontroll när Kazan plötsligt drog sig ur. Skadad tänkte de flesta, men på lördagen var han med när PSV spelade mot NEC.

Dessutom la Rubin Kazan ett bud på en anfallare i Genk för fem miljoner euro, som dock nobbades.

MFF hade chans att sälja Magnus Eriksson för 19 miljoner kronor vilket hade varit en väldigt bra affär. Jag är tveksam till om man någon gång får mer för anfallaren. Och det är inte bara Malmö som missar chansen att göra en bra affär, “Mange” hade också möjlighet att få väldigt mycket pengar.

Malmö var så säkra på att sälja sin anfallare att jobbet med ersättare var i full gång. Northern Sky, samma agentbolag som Magnus Eriksson har, ville ha in Tobias Sana i Malmö och klubben undersökte möjligheten att värva honom.

Publicerad 2014-02-23 kl 15:21

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto