Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

AIK träffade Madrid på tisdagen - förhandlingar fortsätter i Spanien

Real Madrids reservlag vill köpa loss Eero Markkanen från AIK.
Hade svårt att tro på det först, men har två väldigt, väldigt bra källor på att klubbarna förhandlar.

Under tisdagen träffade AIK:s sportchef Björn Wesström representanter från den spanska klubben i Stockholm. Parterna är inte överens utan Wesström ska åka till Spanien för fortsatta förhandlingar senare i veckan.

Klart att det är en otrolig nyhet och det är väntat att många tror att man är dyngrak eller har knarkat. Som sagt: det är Real Madrids reservlag som vill ha Markkanen. Real Madrid Castilla som tränas av Zinedine Zidane. Laget åkte ur Segunda och ska spela i Segunda B, den tredje högsta divisionen.

Det finns inga namnkunniga spelare i truppen, men för allsvenskan blev Reals B-lag ganska känt när Halmstads för några år sedan värvade några mindre imponerande spanjorer från deras lag. För ni minns väl José Zamora, Javi Hernandez och Raúl Ruiz?

Björn Wesström skulle kunna skjuta ner grejen genom att säga något helt annat än ”jag kan inte kommentera det”.
Eero Markkanen skulle kunna reagera med: ”vad snackar ni om? Jag till Real Madrid?” Men i stället blir det: ”Jag har inga kommentarer om en eventuell övergång.”

Hoppas kunna skaka fram fler uppgifter om det här senare i veckan. Fortsättning följer. Wesström flyger till Madrid om några dagar. Klart att det kan skita sig, men nu när det pågår förhandlingar skulle jag bli förvånad om det inte blir en övergång för anfallaren.

Publicerad 2014-07-08 kl 14:43

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons