Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Eddie om MFF-matchen och om påstådda Red Bull-beroendet

Sundbergs blogg

Kross. Klasskillnad. Avgjort på förhand. Så tror media och folket i Salzburg inför kvällens match mot Malmö FF. Har läst några tidningar och pratat med en del folk på stan och alla är överens: Red Bull Salzburg kommer att köra över MFF.

Tog en fika och spelade in Fotbollskanalen On Tour med Eddie Gustafsson, som har vunnit ligan fyra gånger med Salzburg, och han var också övertygad om att det kommer att bli för svårt för Malmö. “Red Bull är för bra och Malmö kommer att få väldigt svårt med deras höga press.”

Eddie tippade 4-1 när kameran var avstängd, men när vi spelade in ändrade han sig till 2-0. Vi får se om något går in.

Det är enkelt att förstå varför Eddie trivs så bra att han valt att bo kvar i Salzburg nu när han har slutat spela. Staden är väldigt fin och han blir behandlad som om han vore Mozart. När vi kom till M32, som är Moderna Museets restaurang och som ligger på en terass med utsikt över hela staden, så tog det inte lång tid innan chefen kom och gav Eddie en stor kram innan han möblerade om uteserveringen så att vi fick det bästa bordet.

Annons
Bild

***

Ryktet säger att Eddie Gustafsson blev beroende av Red Bull under den första tiden i Salzburg. Vi pratar om det i Fotbollskanalen On Tour, men han kämpar för att tona ner det ryktet.

***

En hel del MFF-fans på plats i Salzburg och sångerna ekar från puben Shamrock. Bra stämning.

***

Försvarsspelet måste sitta perfekt. Ta bort Soriano, Mané, Kampl och Alan. Vårda bollen när ni har den, annars blir det för mycket jaga och det kommer att bli jobbigt. Om de sakerna fungerar så kan MFF få med sig ett bra resultat hem till Malmö, och där kan allt hända.

Publicerad 2014-08-19 17:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto