Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hareide vill väcka MFF - och Guidetti till landslaget

Sundbergs blogg

MALMÖ. Åge Hareide har precis haft presskonferens på Swedbank Stadion inför tisdagens viktiga Champions League-match mot Atletico Madrid. Han pratade om en stor oro över att hans spelare kanske inte klarar av att lyfta sig på samma sätt som de har gjort i hemmamatcherna mot Salzburg, Prag och Olympiakos. Tror att det mest är ett sätt att väcka sina spelare nu när allsvenskan är över och när guldet har firats.

Malmö FF gör många bra saker. Förutom två raka SM-guld och spel i Champions League har man tolv spelare i A-truppen som är från ungdomsleden och i klubben arbetar 22 gamla stjärnor. Imponerande.

***

Erik Hamrén tar ut landslagstruppen som ska EM-kvala mot Montenegro och träningsspela mot Frankrike. Efter nio mål på nio matcher i Celtic är det klart att John Guidetti måste bli uttagen av Hamrén, annars är det konstigt och Olof Lundh skriver bra om det här.

Tycker Erik Hamrén borde ta ut den här truppen:

Målvakter: Andreas Isaksson, Kristoffer Nordfeldt, Johan Dahlin.

Backar: Mikael Lustig, Mikael Antonsson, Andreas Granqvist, Martin Olsson, Oscar Wendt, Rasmus Bengtsson, Pontus Jansson, Per Nilsson.

Annons

Mittfältare/anfallare: Nabil Bahoui, Albin Ekdal, Kim Källström, Jimmy Durmaz, Emil Forsberg, Erkan Zengin, Pontus Wernbloom, Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, John Guidetti, Branimir Hrgota, Tobias Hysén.

Tror dock att Johan Elmander kommer med i stället för Tobias Hysén eller John Guidetti. Och att Pierre Bengtsson är med i stället för Oscar Wendt.

Publicerad 2014-11-03 13:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto