Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Förstår att Gustafson är tveksam till Anderlecht

Sundbergs blogg

Anderlecht vill gärna köpa loss Simon Gustafson från Häcken, men hör att mittfältaren tvekar och det är lätt att förstå varför. Svenskar i den belgiska ligan har inte varit någon jättesuccé direkt. Visst, Pär Zetterberg var en stor spelare i just Anderlecht, men efter honom har Guillermo Molins, Behrang Safari och Samuel Armenteros haft det väldigt jobbigt i den klubben.

Molins behandlades inte bra, Safari trivdes inte alls i staden och Armenteros sa i en intervju med fotbollskanalen.se att det inte spelade någon roll hur bra han själv eller Molins var, de fick knappt spela i B-laget och att det handlade om andra saker än fotboll.

Och i andra belgiska lag har bland annat Magnus Eriksson och Tom Pettersson snabbt återvänt till Sverige. Michael Almebäck är en annan som hade det tungt. Och Astrit Ajdarevic har det jobbigt i Standard Liege där han inte ens är registrerad för spel i Europa League.

Jag tror stenhårt på Simon Gustafson och gillar att han tänker efter både en och två gånger. Han är stor talang som har förutsättningar att nå väldigt långt och då är nästa steg givetvis väldigt viktigt. Han är bara 19 år och måste tänka smart.

Annons

Gillar Gustafsons spelförståelse, bollbehandling och teknik. Tio mål och fem assist på en allsvensk säsong är bra gjort av en 19-åring.

Publicerad 2014-12-01 17:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto