Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tibbling in - fyra centrala mittfältare

Sundbergs blogg

BRNO. Trots seger mot Italien ser Håkan Ericson ut att göra en förändring i den svenska startelvan. På lördagens stängda träning körde Simon Tibbling på en kant i stället för Sam Larsson.

Sam Larsson fick 45 minuter mot Italien så han var inte med under vändningen. Nu ser alltså Ericson ut att gå på Tibbling som vanligtvis är en central mittfältare och det tror jag beror på att förbundskapten har respekt för Englands offensiva kanter och anser att Tibblings defensiv är bättre än Larssons, Quaisons och andra konkurrenters.

Men ändå, fyra centrala mittfältare. Ingen ren kantspelare.

Alexander Milosevic är avstängd och på träningen såg backlinjen ut precis så som den var i andra halvlek mot Italien. Victor Nilsson Lindelöf, Joseph Baffo, Filip Helander, Ludwig Augustinsson.

Nu har vi lämnat Brno och är i Olomouc där Håkan Ericson, Oscar Lewicki och Kristoffer Olsson ska ha presskonferens. De engelska journalisterna är besvikna över att inte John Guidetti är med på presskonferensen.

Annons

Sedan har England träning och presskonferens.

Publicerad 2015-06-20 15:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto