Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kamara vill till MFF - Nilsson tvekar

Sundbergs blogg

I går: Alhassan “Crespo” Kamara.
I dag: Gustaf Nilsson.
Malmö FF är på anfallsjakt.
MFF vill verkligen ha Nilsson och trycker på. Men anfallaren vet inte riktigt vad han vill. Det finns tre alternativ. Spela kvar, flytta till ett annat allsvenskt lag eller dra utomlands. Men fortsätter Malmö att trycka på så kanske man lyckas övertyga honom.

Falkenberg vill ha bra betalt och vet att om man får utländska klubbar till sina matcher så kan flera spelare scoutas.

Nilssons agent är Stefan Selakovic och han har en stark koppling till IFK Göteborg som också är intresserat. Hör att Blåvitt är på Selakovic och att han är positiv men att klubben har ekonomiska problem. Den ekonomiska biten talar mot Blåvitt, men vem vet, Prioritet Finans-Nisse kanske kliver in och trollar?

“Crespo” Kamara vill till Malmö FF. Efter succén 2014 ville flera klubbar ha honom, bland annat Malaga, men ÖSK begärde för mycket pengar. Hörde att han var väldigt irriterad på sin klubb för det.

Annons

AIK har runt 10-15 procent i vidareförsäljning på Kamara och sedan är det inte omöjligt att pengar ska till någon eller några investerare i Örebro. Därför vill ÖSK ha bra betalt så att man själv får en del.

Publicerad 2016-01-08 00:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto