Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bröndby har också visat intresse för Gustaf Nilsson

Sundbergs blogg

Det har varit en del om Gustaf Nilsson de senaste dagarna. Fick först höra att Malmö FF har lagt bud och sedan att han varit och träffat klubben.

IFK Göteborg vill också ha anfallaren och har även hört att Bröndby visat intresse. Laget är femma i den danska ligan och har tre svenskar – Johan Elmander, Johan Larsson och Magnus Eriksson.

Återstår att se hur Nilsson gör. Mina uppgifter säger att han lockas av MFF och det vore konstigt annars med tanke på att han varit och träffat klubben.

***

Enligt Gazzetta dello Sport är Ludwig Augustinsson på väg till Palermo. Tidningen skriver att övergången landar på 3 miljoner euro vilket jag har svårt att tro på. FCK har ju bland annat tackat nej till bud på runt 6 miljoner euro på Daniel Amartey. Tre miljoner euro för vänsterbacken vore ett kap för den italienska klubben.

Annons

Men det hade varit kul om Augustinsson tar ett högre steg. Om han går till Palermo och tar en startplats så har Sverige en vänsterback i Serie A, en i Premier League och två i Bundesliga. Bra konkurrens.

***

Gustav Svensson till Kina. För 5 miljoner kronor. Billigt för en nyckelspelare som är med i landslaget och som har två år kvar på kontraktet. Jobbig förlust för Blåvitt och mittfältaren lär nog inte öka chanserna att komma med i EM-truppen.

Nu tror jag ändå att det hade blivit tufft för Svensson att ta en EM-plats eftersom det blir svårt att gå före centrala mittfältare som Kim Källström, Albin Ekdal, Oscar Lewicki, Pontus Wernbloom, Oscar Hiljemark och kanske även Rasmus Elm om han gör en stark vår.

Publicerad 2016-01-09 13:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto