Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Mrabti nära full träning och så startar Djurgården mot Elfsborg

Var ute på Kaknäs i dag när Andreas Isaksson tränade med Djurgården. Målvakten är spelklar till matchen mot Elfsborg men kommer att sitta på bänken då han vill träna mer innan debuten. Isaksson drog på semester när Sverige åkte ur EM och har inte rört en boll sedan dess.

ANNONS

Isaksson berättade att han ringt till Kim Källström efter att han skrev på för Djurgården och att mittfältaren också blev sugen på att återvända. Men när vi i media gick igång på det så blev Isaksson defensiv och sa bland annat att det inte lär bli så eftersom Kim har två år kvar på sitt kontrakt med Grasshopper.

Tror att det är väldigt tveksamt om vi får se Isaksson och Källström tillsammans i Djurgården igen. Men man ska aldrig säga aldrig. Klart att det kan påverka att Isaksson gått dit nu. Och det där med att Källström har två år kvar på kontraktet, Isaksson hade ett år kvar på sitt, så man behöver inte alltid sitta ut sitt avtal.

En som inte var på Djurgårdens träning var Omar Colley. Mittbacken har åkt till Belgien för att träffa Genk – men utan Djurgårdens tillåtelse. Sportchefen Bosse Andersson var irriterad och det lär inte bli spel för mittbacken mot Elfsborg.

ANNONS

Kerim Mrabti är på väg tillbaka i full träning. Mittfältaren var med när hela laget värmde upp, sedan tränade han tillsammans med naprapaten Christian Andersson. Mrabti körde i ett bra tempo med boll och såg pigg ut. Efter träningen frågade jag Mark Dempsey om Mrabti.

– Jag vet att han är en väldigt bra spelare men vi måste vara försiktiga. Vi vill inte att han ska ha för bråttom. Jag vet att han är ivrig och väldigt sugen på att köra på för fullt. Han är den typen av kille. Men det är viktigare att tänka långsiktigt än kortsiktigt med honom.

Är det nära att han får vara med och träna med laget?

– Jag tror det. Han är nära nu. Han tränar med boll nu och så.

Det var det som Dempsey sa. Själv tror jag inte att Mrabti kommer att spela någon match den här säsongen. Han hade kanske gjort det om inte Haris Radetinac åkt på en ny knäskada, men nu tror jag att Djurgårdens läkarteam håller hårt i Mrabti för att undvika att han också åker på en ny skada.

ANNONS

Så här tränade Djurgården och det lär bli startelvan mot Elfsborg: Höie – Gunnarsson, Ceesay, Hansson, Käck – Eriksson, Walker, Karlström, El Kabir – Ranegie, Olunga

Publicerad 2016-08-12 kl 16:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto