Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rohdén är skrällen om det blir som på träningen

Sundbergs blogg

På söndagen hade Sverige sin första stängda träning men ändå är ingen startelva helt klar, trots att det bara är en träning kvar innan matchen mot Holland. I början av den stängda träningen delades spelarna in så här: Olsen – Lustig, Lindelöf, Granqvist, Wendt – Rohdén, Fransson, Hiljemark, Forsberg – Guidetti. Om det är startelvan på tisdag är oklart men det känns ju inte som en omöjlighet.

Vet att det är tio spelare som är uppställda. Marcus Berg var inte med på träningen och det känns inte heller omöjligt att han startar på tisdag.

Den uppställningen spelade en stund i början på träningen innan Janne Andersson skiftade på flera positioner. Till exempel gick man runt med Guidetti, Christoffer Nyman och Emir Kujovic.

Om det blir så då är skrällen att Marcus Rohdén startar på en och inte Jimmy Durmaz. Durmaz sa i går att han var riktigt besviken över att inte ha fått mer speltid i EM. Undra hur besviken han blir om han inte får starta nu och om centrala mittfältaren Rohdén går före på kanten.

Annons

Utanför EM-truppen och rakt in i en startelva. På tre månader. Alexander Fransson var inte heller med i sommarens mästerskap men att han startar på tisdag känns mer logiskt med tanke på konkurrensen nu när Albin Ekdal är borta.

Men vi får se hur det blir. Måndagens träning är också stängd och eftersom det är den sista innan matchen så lär en del frågetecken rätas ut.

Publicerad 2016-09-04 14:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto