POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Här är spelarna som har varit bäst i allsvenskan

Tre omgångar har spelats. Malmö FF har varit bäst och leder allsvenskan. Vilka spelare som har varit bäst?

Målvakt: Christoffer Källqvist
Försvarare: Rasmus Lindgren
Mittfältare: Anders Christiansen
Anfallare: Pawel Cibicki

När Peter Abrahamsson skadade sig inför premiären mot AIK kastades Christoffer Källqvist in i hetluften. Källqvist spelade bra och höll nollan mot AIK och Djurgården och Abrahamsson, som var med på landslagets januariturné, fick sitta på bänken mot Gif Sundsvall.

Bland målvakterna har även Andreas Isaksson och Pontus Dahlberg varit väldigt bra. Isaksson höll en viktig nolla borta mot Häcken med bland annat en fin räddning efter ett lurigt skott av Paulinho och gjorde två väldigt bra frilägesräddningar mot Elfsborg i den förra omgången. Två mål har Isaksson släppt in, det var i premiären mot Sirius och det var inte så mycket att göra.

Dahlberg är 18 år och gör sin första allsvenska säsong och med tanke på det ska det fina spelet berömmas ännu mer. Räddade IFK Göteborg i premiären med en bra räddning på Pawel Cibickis nick. Två insläppta mål efter tre omgångar.

Rasmus Lindgren är klass rakt igenom. En från början mittfältare som har tagit klivet ner som mittback och dominerar. Bra spelförståelse och passningsspelare. Smart, fin fot och den ledaren som Häcken har saknat.

Andra försvarare som har stuckit ut är Daniel Björnquist, Eric Larsson, Jesper Nyholm och Jonas Olsson.

Bland mittfältarna har Anders Christiansen varit bäst. Kreativ, bra spelförståelse och gillar att han ofta hittar farliga passningar fram i banan. Har varit inblandad i ett gäng mål. En nyckelspelare som är otroligt viktig för Malmö FF.

Andra mittfältare som har varit väldigt bra är Alexander Farnerud, Kingsley Sarfo, Ken Sema, Kim Källström, Sead Haksabanovic och Filip Rogic.

Av anfallarna har Pawel Cibicki gjort det bäst. Tre mål och en assist på tre matcher. Snygga mål och framspelning. Ett ständigt hot. Har utvecklats och fått självförtroende efter utlåningen till Jönköpings Södra. Gillar att han är bra på att vända upp och sedan går rakt och snabbt mot mål. Bra tillslag och avslutare.

Andra anfallare som har varit bra är Markus Rosenberg, Mohamed Buya Turay och Tobias Hysén.

Publicerad 2017-04-19 kl 14:19

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto