Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Tack för all respons efter Kalla fakta

Det måste ha varit otroligt konstigt för de svenska spelarna att gå in till matchen mot Holland. Klart att det måste vara svårt att spela så som man brukar när man vet att man har en 6-0-ledning. Det var tydligt.

Inför matchen pratade de svenska spelarna och ledarna om att man skulle gå för seger. Ändå maskades det från minut ett och man stannade kvar med bra huvudspelare på fasta situationer. Ingen kyla med bollen utan oftast panik och slå långa chansbollar.

Tycker att Sebastian Larsson var bäst i Sverige. Framför allt hans första 25 minuter var väldigt bra. Då var “Seb” överallt, var tuff, vann dueller och bra i passningsspelet.

ANNONS

***

Arjen Robben, vilken spelare! Han dominerade, gjorde båda målen och det var fint att se hyllningarna efter hans sista landskamp.

***

Play off mot antingen Danmark, Italien, Schweiz eller Kroatien. Känslan är att Danmark är sämst men med tanke på derby och revansch lär Sverige vara den motståndaren man taggar till mest mot. Sedan Kroatien som nyligen spelade oavgjort mot Finland. Bäst av lagen känns Italien och Schweiz.

***

Roligt att vara tillbaka på Fotbollskanalen efter en tid på Kalla fakta, som också var kul.

Vill tacka för fina ord efter programmet som sändes för en vecka sedan och som ni hittar här.

Kul att många har pratat och skrivit om programmet.

Poddar som Lundh, Offside, Tutto Balutto, 3fem2, Dampsnack och Trea på bollen har pratat om avsnittet.

Utländsk media som engelska The Times har skrivit om Kalla fakta och det har varit artiklar, krönikor och snack i DN, Resumé, Journalisten, Svenska Dagbladet, GP, Fotbollskanalen, Radiosporten, Expressen och Aftonbladet, och extra kul när min tidning Bohusläningen ringde upp och gjorde en artikel.

ANNONS

Också kul att spelare och fotbollsfolk har hört av sig.

Det finns en del nyhetsarbete kvar att göra efter programmet, bland annat Sirius tvist med Soccer Soldier efter Kingsley Sarfos övergång till Malmö FF. Soccer Soldiers juridiska ombud är Martin Klette (som ju också är agent till Albin Ekdal).

Återstår att se vem som får rätt men spontant känns det tveksamt av Sirius att flera personer vid flera tillfällen har försökt att få ner Soccer Soldiers procent på Sarfo (sista gången var precis innan affären till MFF).

Procenten på 50 procent är så klart mycket men varför skrev man då det avtalet, försökte förhandla ner till att nu efter övergången plötsligt hävda att det är ogiltigt och att Soccer Soldier ska bli helt utan pengar?

Och varför så mycket hemlighetsmakeri och dåligt minne när Sirius påstår att man inte kommer ihåg att man mejlat Soccer Soldier om att sänka procenten?

Så tvisten är ett jobb som ska göras. Sedan ska allsvenskan avgöras och Sverige ska spela om en VM-plats. En kul höst väntar.

ANNONS

 

Publicerad 2017-10-11 kl 16:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto