Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Blues in the USA

Zecira Musovic

Då var vi framme i USA. Närmare bestämt i Portland där vi ska spela en träningsturnering. En flygresa på dryga nio timmar och en tre timmars lång bussresa och vips så bytte jag ut England och London mot något helt annat för en vecka.

Första fotbollsträningen är gjord på Nikes huvudkvarter, på en fin gräsplan benämnd efter Ronaldo. En stor anläggning med toppfaciliteter och jag ser fram emot att få se mer av den.

Redan imorgon är det dags för första matchen, mot franska jättarna Lyon. En match som kommer att spelas med lite annorlunda uppladdning. En tidsomställning på nio timmar som ska göras och snabbt som tusan ska man få bort resan ur kroppen. Men så är det som fotbollsspelare på den här nivån ibland. ”Det är bara att gilla läget”. Hur många gånger har man inte fått göra det? Mycket ligger i huvudet, i alla fall om du frågar mig. Jag exempelvis har sedan igår lurat min hjärna om att den här tidszonen är den enda tidszonen som finns, även om mamma skickar massa sms klockan 04:00 och undrar varför jag inte hört av mig. Hon missade att hon låg nio timmar före. Morsan min ❤️

ANNONS
Publicerad 2022-08-16 22:59

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto