Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE
28v

Dödshot mot Karius och hans familj: "Ser extremt allvarligt på det"

Foto: Bildbyrån

Efter tavlorna i Champions League-finalen har dödshot riktats mot Loris Karius och hans familj via sociala medier. Merseyside-polisen utreder nu ärendet.
- Vi tar sociala medier-inlägg av den här typen extremt allvarligt, säger polisen till The Telegraph.

Liverpools målvakt Loris Karius blev syndabock i Champions League-finalen mot Real Madrid efter två grova tabbar. Tysken var förkrossad efter matchen och bad under söndagen om ursäkt via Twitter.

"Jag har inte riktigt sovit något fram till nu... Scenerna rullar i mitt huvud, igen och igen... Jag är oändligt ledsen för mina lagkamrater, för er fans och för hela staben. Jag vet att jag klantade till det med de två misstagen och svek er alla", skrev målvakten.

Nu rapporterar The Telegraph att en mängd dödshot har riktats mot Karius och hans familj via sociala medier. Merseyside Police utreder nu hoten.

- Vi tar sociala medier-inlägg av den här typen extremt allvarligt och alla brott som identifieras kommer att utredas, säger en talesperson för polisen till tidningen.

- Merseyside Police skulle vilja påminna sociala medier-användare om att alla brott, inkluderat ondsinta kommentarer och hotfullt uppträdande, kommer att utredas.

Publicerad 2018-05-27 kl 23:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons