Karius förkrossad efter tavlorna: "Mina misstag gjorde att vi förlorade"

Loris Karius var förkrossad efter två jättetavlor i Champions League-finalen.
Efter matchen låg han ensam kvar på gräset i Kiev.
- Jag är ledsen... Jag ber om ursäkt till alla, säger han till talkSport.

Se sporten med alla Real-Madrid-mål från matchen i spelaren.

Liverpools målvakt Loris Karius blev under lördagskvällen stor syndabock för det engelska laget mot Real Madrid i Champions League-finalen i Kiev. I inledningen på den andra halvleken kastade han ut bollen rakt på Karim Benzema och fick därmed se bollen, retligt rulla in bakom honom i mål till 1-0.

Och det blev värre för tysken. I andra halvlek lyckades han inte mota undan ett skott långt utifrån av Gareth Bale och tappade in bollen i eget mål till 3-1. Efter matchen låg han kvar ensam i gräset med tårar i ögonen och begrundade sina misstag som banade väg för förlusten.

- Jag känner ingenting just nu. Jag förlorade matchen åt mitt lag i dag, säger han till Talksport.

- Jag är ledsen... Jag ber om ursäkt till alla. Till laget, till hela klubben. Misstagen kostade oss dyrt. Om jag kunde gå tillbaka i tiden skulle jag göra det. Jag är bara ledsen för mitt lag, jag vet att jag svek dem i dag. Målen kostade oss titeln.

Ute på planen dröjde det länge innan Karius fick stöttning från sina lagkamrater. Målvakten själv menar dock att han fick uppmuntring i omklädningsrummet.

- Det finns inte mycket jag kan säga. Självklart försökte alla muntra upp mig. Men det var bara tystnad överallt för alla var väldigt besvikna. Det kommer att ta oss lite tid att komma över, säger Karius.

Publicerad 2018-05-27 kl 00:33

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.