Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
UEFA Champions League- bevakningen sponsras av

Tar Karius i försvar efter jättetavlorna: "Vi förlorade som ett lag"

Champions League

Liverpool-målvakten Loris Karius stod för två tavlor i CL-finalen.
Efteråt tog Jordan Henderson målvakten i försvar.
- Vi förlorade som ett lag, säger han till BT Sport enligt BBC. 

3:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se sporten med alla Real-Madrid-mål från matchen i spelaren.

Liverpools tyske målvakt Loris Karius hade en tuff kväll i finalen mot Real Madrid i Champions League. I första halvlek kastade han ut bollen rakt på Karim Benzema, som i och med det fick fira 1-0 till Real Madrid och i andra halvlek var oturen framme igen, när Bale tog avslut långt utifrån och fick se målvakten tappa in bollen i mål till 3-1.

Efter matchens slut, så lämnades målvakten ensam på planen i tårar. Liverpools lagkapten Jordan Henderson ville däremot inte ge tysken skulden för förlusten.

- Jag är inte säker på vad som hände vid det första målet, om Karim Benzema stoppade den. Sedan fanns det inte något att göra åt cykelsparken. Det tredje målet, bollen rörde sig ganska mycket. Det handlar inte om misstagen som Loris Karius gjorde, vi gick in till finalen som ett lag och förlorade som ett lag. Det handlar om alla, säger han till BT Sport enligt BBC. 

ANNONS

Jürgen Klopp kommenterade också tavlorna efteråt:

- Loris Karius vet det, alla vet det. Det är en skam i matcher som den här under en säsong som den här för oss. Jag känner för honom, han är en fantastisk kille. Det andra misstaget kom med anledning av det första, säger Klopp till BT Sport enligt BBC. 

Henderson berättar vidare att han är besviken över lagets insats i matchen, men att de nu måste gå vidare från den tunga förlusten.  

- Vi var inte tillräckligt bra i kväll och jag är så stolt över spelarna och fansen som kom hit för vår skull i natt. Jag hoppas att vi kan hämta oss från det här och gå till fler finaler och använda det här för att fortsätta framåt, säger han. 

- Fotbollen går framåt. Vi har ett VM som kommer framöver, så du måste gå vidare och snart är säsongen igång igen. Vi måste vara stolta över att vi tog oss hit. Det kommer att göra ont ett tag, men vi måste gå vidare, fortsätter han. 

ANNONS
Publicerad 2018-05-26 kl 23:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto